Max Andersson

Göteborg är en liten stad

Igår morse kom det fram en helt främmande person och skakade hand med mig medan vi väntade på spårvagnen i Bergsjön. Han var väldigt trevlig och hade sett mig hålla tal på manifestationen för de sudanesiska flyktingarna i måndags. Jag är inte van vid sånt här.

Några timmar senare, när jag fått i mig mitt morgonkaffe och vaknat till, insåg jag vem det måste ha varit. Närmare bestämt en av Göteborgs mest aktiva flyktingaktivister, som jag visserligen aldrig träffat, men ändå fått dussintals mejl från på en sändlista. Och tydligen bor vi vid samma hållplats.

Sådana här saker händer nog aldrig i Stockholm.

Andra bloggar om:

En tanke om “Göteborg är en liten stad

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Information om vilka kakor som används och integritetspolicy.

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng