Max Andersson

Boken om EU är snart klar…

Som trogna läsare av bloggen känner till håller jag på att skriva en studiebok om EU vid sidan av riksdagsarbete och valkampanjen. Arbetsnamnet är Imperiet, och om allt går väl blir texten klar på onsdag!

Boken är tänkt att vara användbar för många år framöver, men det skadar ju inte om vi kan släppa den under valrörelsen.

Bloggen har blivit lidande på sistone, men jag utlovar en uppryckning inom kort. Just nu sliter jag med avslutande faktakontroll och korrekturläsning, och sen ska bara första kapitlet skrivas om så att det blir lika bra som resten av boken…

För övrigt så kommer uppmanar jag alla som vill rösta på miljöpartiet i EP-valet att kryssa Carl Schlyter, miljöpartiets toppkandidat. Han har gjort ett riktigt bra jobb i parlamentet, och det hoppas jag han kan fortsätta med.