Max Andersson

Andersson (MP) vs Adaktusson (KD)

Igår mötte jag KD:s toppkandidat Lars Adaktusson i en radiodebatt om EU och överstatlighet i P4 Jönköping. Debatten höll på i 17 min och finns i förkortad version på nätet.

Jag visste varför jag tog debatten och vilka budskap som jag ville få ut – jag är inte säker på om Adaktusson visste det.

Det grämer mig dock att jag inte fick chansen att använda mitt dundersvar på en förväntad attack som jag konsulterat två riksdagsledamöter för och förberett i två timmar eftersom attacken aldrig kom. Nåja, det här med att förutspå vad motståndaren ska säga kan ju inte lyckas varje gång, och jag får tacka Lise och Valter för hjälpen. Nästa gång kommer det gå ännu bättre.

Andra bloggar om: ,

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Information om vilka kakor som används och integritetspolicy.

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng