Max Andersson

Växlande kampanjlycka

Ibland går det bra, ibland inte. Hittills efter tre dagars torgmöten har mina erfarenher varit blandade.

Torsdag:
Bokbord på Rymdtorget. Fint väder, men knappt en själ i sikte. Vi blev dock utskällda av en sur dansk. Därefter slet en stormvind sönder vårt tält, och vi var tvungna att stå i ösregnet och bryta sönder tältpinnarna för att kunna få in tältet i bilen.

Fredag:
Väldigt bra bokbord på Frölunda torg. Mp-flaggorna vajade i vinden. Det kom fram mycket folk och ville prata politik. Två nya medlemmar värvades, varav en är en gammal GU-aktivist som vill hjälpa till i valet!

Och som inte detta var nog rapporterade Skop om de nya opinionssiffrorna på 6,6%, men om det fortsätter så här tror jag snarare på 9-10% här i Göteborg.

Lördag:
Tvingade mig upp ur sängen klockan 7 för att släpa en tung packning till Jönköping för att hålla en serie torgmöten. Så fort vi slagit upp utrustningen vid Hamnpiren visar det sig att lokalavdelningens högtalare är död!

Vi bestämmer oss för att dela flygblad istället. Förflyttar oss till Hoppets torg. En kort stund finns det en massa folk, men hällregn utbrister och vi tvingas söka skydd under ingången till en fastighetsförmedling…

Efter en hård kampanjdag är jag tillbaka i Göteborg strax efter kl 16. Resultat av dagens slit: ca 12 utdelade flygblad om kärnkraften.

Från och med nu kan det bara bli bättre!