Max Andersson

Bra media i Aftonbladet och P4 Väst.

Nu händer det mycket. Bland annat har Aftonbladet givit draghjälp åt min personvalskampanj genom att lyfta fram mig som en av EU-valets smartaste kandidater.

Nu tycker jag ju inte att folk ska rösta på mig för att jag råkar vara bra på att skriva högskoleprov utan för att jag att är en konstruktiv EU-kritiker som kämpar för klimatat, men bra publicitet är bra publicitet.

I går blev jag också intervjuad i P4 Väst. Det blev också bra, och jag fick tala en hel del om klimatpolitik.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Information om vilka kakor som används och integritetspolicy.

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng