Max Andersson

Arbetstidsförkortning – ja tack

Jag är trött nu. Att kämpa med valet 10-23 dag ut och dag in börjar ta på krafterna. Valstugan har tappat sin charm. Till skillnad från vissa andra kandidater ser jag inte ut som en zombie, men jag känner mig som en.

Men imorgon får jag i alla fall vila. Eller rättare sagt, så har jag EU-debatt i Norrköping på kvällen. Det betyder minst 4 underbara timmar på tåget; och bortsett från att konduktören ber mig visa upp biljetten så kommer ingen fråga mig om någonting!

Andra bloggar om: ,

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Information om vilka kakor som används och integritetspolicy.

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng